Musik

Som musiker erbjuder jag många olika tjänster.
Jag sjunger med i en grupp, DC-bells, Gunilla Ehrnborn, Malin Andersson o jag. Gunilla har lång erfarenhet som vokalist i flera dansband bl.a. Winners och Trivs me Brogrens. Malin är en ofta anlitad sångerska vid dop och bröllop. Vi gör många olika slags framträdande t.ex. rena konserter, underhållning vid föreningsmöte, medverkar som en del i större musiksammanhang, leder allsångsprogram och sjunger vid bröllop, dop och andra kyrkliga gudstjänster. Senast sjöng vi på Kiviks SPF:s vårfestoch senare samma dag på Tommarps byagilles 50års jubileum. Närmast i tid ska vi sjunga på Vollsjö församlings födelsedagsfester och ge konsert i Kiviks kapell. Vi är flexibla och försöker möta dina önskemål så tveka inte att höra av dig.
 
Sedan några år leder jag en körgrupp med tjejer, 8 stycken  mellan 22 och 25 år. De har alla erfarenhet av körsång sedan de var små och har utvecklats mycket i stämsång. Vid några tillfälle per år framträder de och senast vid ett musikarrangemang i Skillinge där de fick mycket beröm och flera förfrågningar. I fjol sjöng de bl.a. på dop och gjorde luciakonsert. Vid intresse kan jag skicka ljudfiler från några framträdande.
 
Jag spelar på gudstjänster, dop, begravningar och bröllop. Som pianist är jag ofta bokad som ackompanjatör, senast vid körkonsert i Löderup och vid 80års fest på Hotell Continental i Ystad. Framöver ska jag spela till Per Bäcker saxofonist med jazz på repertoaren.
 
Ska du framträda med sång och känner dig lite rostig och osäker är du välkommen att boka några sånglektioner där vi gör många bra sånguppvärmningar, jobbar med text och uttryck och naturligtvis melodi. På detta sätt blir du mer rustad inför ditt framträdande.
 
Verkar något av detta intressant så är du välkommen att kontakt mig på mail annika.ivarsson@insikten.com.se eller telefon 073-5469812